Monday, 23 April 2018

[SIAP] LAGI HAYYANARZ BAHULU DISIAPKAN..UTK SAPA PULAK????

Untuk sapa lagi. Untuk pelanggan kesayangan Hayyanarz Bakery la...B-)
.
Alhamdulillah.. Cuaca baik hari ni. Tak terlalu panas dan tak hujan. Suhu pula dalam 20 darjah celcius…tengok kat google la..hihihi..
.
Angin timur winter wind mula terasa. Kalau mandi pagi-pagi sebelum subuh tu…sejuk gedi rasanya. Tambahan pula dok kat kampung ni…mana la ada water heater bagai…
.
Bekalan telur gred A dah pun dibeli kelmarin. Harga masih lagi ditakok RM3.60 utk 10 biji. Nampaknya kos semakin menaik sekarang dengan harga gula RM70 utk sebundle 24 bungkus dan tepung gandum RM19.00 sekotak.
.
Namun..kami di Hayyanarz Bakery masih lagi cuba bertahan dengan harga bahulu yg belum pernah lagi dinaikkan semenjak 4 tahun yg lalu.
.
Hari ni…tempahan Hayyanarz Bahulu disiapkan untuk 3 pelanggan yg akan adakan majlis kenduri esok lusa.
.
Sejumlah 24 container yg memuatkan 40 biji/container disiapkan…yg berjumlah hampir 1,000 biji bahulu cermai dan ikan emas disiapkan…yg bermula seawal jam 8:00 pagi…alhamdulillah menjelang zohor berjaya disiapkan.

.
Yg buat kelmarin, pelanggan dah datang ambil. Sebelah malam pula..lagi sorang datang ambil. Lagi dua tuan akan dihantar keesokan harinya.
.
Terima kasih diucapkan kpd para pelanggan Hayyanarz Bakery yg selalu menyokong selama ni. Tanpa anda…siapalah kami….
.
Untuk anda yg berhajat utk merasai Hayyanarz Bahulu…mahupun jadikan Hayyanarz Bahulu sebagai doorgift di majlis kenduri…usah segan-silu  utk hubungi kami di Hayyanarz Bakery.
.
Anda boleh hubungi saya dengan KLIK link whatsapp di bawah. Senang jer…
.
>>http://hayyanarzbakery.wasap.my<<
.
InshaaAllah…saya akan syorkan kpd anda beberapa pakej yg ada dengan harga yg amat berpatutan.

#HayyanarzBakery
#HayyanarzBahulu
#BahuluCelopAyaqKopiKeliaBaqHang