Tuesday, 8 December 2015

Bahulu Mini

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW, keluarga dan sahabat Baginda.

Ya Allah, ampunilah dosa-dosa kami, dosa-dosa ibubapa kami, guru-guru kami, keluarga kami dan sekalian muslimin dan muslimat di mana jua berada.

Ya Allah, limpahkanlah rezeki yang melimpah-ruah kepada kami, tambahkanlah ilmu kami, sihatkanlah tubuh badan kami, permudahkanlah urusan kami dan jauhi kami dari azab seksa kubur dan api neraka.

Ya Allah, selamatkanlah saudara-saudara kami di Palestin, Syria dan di mana jua berada dari perbuatan khianat puak-puak musyrikin.

Alhamdulillah atas segala nikmat yang telah Allah SWT berikan selama ini.

Pada hari ini, saya ingin memperkenalkan lagi satu produk keluaran dan edaran Hayyanarz Bakery iaitu HAYYANARZ BAHULU MINI.

Hayyanarz Bahulu Mini berbentuk bahulu cermai dan bersaiz kecil lagi comel.

Hayyanarz Bahulu Mini diadun dengan tepung gandum, telur ayam gred A yang dibasuh dan gula secukup rasa, dibakar pada suhu dan masa yang secukupnya menghasilkan Hayyanarz Bahulu Mini #sedap, #gebu dan #lembut.

Menjadi kesukaan ramai terutama kanak-kanak mahupun golongan dewasa.

Hayyanarz Bahulu Mini amat sesuai dijadikan hidangan petang, jamuan pelbagai majlis, buah tangan, doorgift dan bermacam-macam lagi.

Produk-produk lain keluaran dan edaran Hayyanarz Bakery boleh dilihat di muka hadapan blog ini dan juga di Facebook page kami di www.facebook.com/hayyanarzbakery.

Sila lawat, like dan share facebook page kami.

Untuk pertanyaan dan tempahan, tuan-tuan dan puan-puan boleh hubungi:

Pn Suraya: 017-4620775 / 019-2463100

Sokonglah #muslimproduct #halal #malaysianfoods #kuihtradisional