Wednesday, 16 September 2015

Bahulu Perisa Strawberry

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi SAW, keluarga dan para sahabat.

Semoga kita semua berada dalam rahmat dan diberkati Allah SWT.

Sudah masuk dua hari Allah SWT menurunkan hujan di bumi Perlis ni. Alhamdulillah, jerubu yang meliputi Perlis mula berkurangan. Moga hujan yang bercurahan ini memberi munafaat kepada kita. Amin....

Hari ini, saya nak perkenalkan salah satu bahulu keluaran dan edaran Hayyanarz Bakery iaitu bahulu berperisa strawberry.

Hayyanarz Bahulu Strawberry dibuat menggunakan perisa strawberry dan bukan pewarna strawberry. Rasa strawberry ini yang membuatkan bahulu strawberry amat menarik minat kanak-kanak merasai dan menikmati bahulu ini.

Banyak maklumbalas dari pelanggan Hayyanarz Bahulu mengatakan anak-anak mereka amat menyukai bahulu perisa strawberry ini.

Antaranya salah seorang pelanggan dari Ipoh, Perak berkata, "kakak tak sempat rasa bahulu strawberry yang beli tadi, habis anak-anak yang makan."

Seorang Supervisor syarikat swasta di Perlis berkata, "Ingatkan sempat kakak nak rasa bahulu strawberry ni lepas berbuka tadi, alih-alih anak yang habiskan. Tak sempat kat kakak".

Seorang kakitangan kedai tayar kereta juga ada hantar sms, "habis anak saya makan, tak sempat simpan untuk raya....minta order lain bahulu..."

Bagi tuan-tuan dan puan-puan yang ingin merasa Hayyanarz Bahulu Strawberry, ingin membuat juadah majlis ulang tahun anak, doorgift dan sebagainya, boleh hubungi Hayyanarz Bakery:

Sms/whatsapp/call: 017-4620775/019-2463100
Emel: hayyanarz.bakery@outlook.com
Twitter: @hayyanarzbakery
Instagram: @hayyanarz
Facebook: Hayyanarz Bakery

Boleh juga berkunjung ke Mama Nory Bakery (Pusat Perniagaan Sena, Kangar, Perlis) dan Rislah Bakery (Taman Indra, Kangar, Perlis).

#support #busness #muslim